Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Διάλεξη του Δρ. Χρυσόστομου Φουντούλη με θέμα: «Ο πλανήτης μας στα όρια του»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2015

Διάλεξη του Δρ. Χρυσόστομου Φουντούλη με θέμα: «Ο πλανήτης μας στα όρια του»

photo: J. Black
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με θέμα: «Ο πλανήτης μας στα όρια του»  από τον Δρ. Χρυσόστομο Φουντούλη, την Τρίτη 21 Απριλίου 2015 στις 19:30 στo Συνεδριακό - Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου (είσοδος Καραθεοδωρή και Εθν. Αντιστάσεως, σταθμός Μετρό "Περιστέρι").
Η ομιλία του κ. Φουντούλη στηρίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Lester R. Brown και τεκμηριώνεται από τις βάσεις δεδομένων του Earth Policy Institute.
Η παρουσίαση εξετάζει το οικονομικό μας μέλλον μέσω ενός περιβαλλοντικού» φακού, με σκοπό την ανάπτυξη ενός σχεδίου "Plan B" για τη βιωσιμότητα του πολιτισμού μας.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.