Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Μουσική βραδιά από την ορχήστρα "Μουσική Αργώ"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 14 Απριλίου 2015

Μουσική βραδιά από την ορχήστρα "Μουσική Αργώ"

Μουσική βραδιά με θέμα: «Λαμποκοπάει ανάσταση το περιβόλι» και «Μιλήματα και τραγούδια του Γλυκού Έαρος» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, ώρα 19:30 στην αίθουσα της Μουσικής Βιβλιοθήκης «Νάνα Μούσχουρη» Δήμου Περιστερίου (Σκρα & Αδριανουπόλεως).
Θα ακουστούν παραδοσιακά τραγούδια της Ελλάδος από την ορχήστρα «Μουσική Αργώ» με παραδοσιακά όργανα: Γεώργιος Παθιώτης (ούτι), Κατερίνα Μπικάκη (ακορντεόν), Σπύρος Χαλιγιάννης (κλαρίνο), Χρήστος Ζαρανίκας (κανονάκι).
Τραγουδούν και απαγγέλουν ποιήματα οι: Στέλλα Χάλαρη, Γιολάνθη Πουλημένου, Ειρήνη Σταυροπούλου, Νίκος Πανταζόπουλος, Χρήστος Βερώνης. Στο πιάνο και στην επιμέλεια του προγράμματος ο μαέστρος Παντελής Γούσας.
H είσοδος είναι ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.