Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Τη Μ. Δευτέρα βάζουμε γκολ στη φτώχεια-Ποδοσφαιρικό Τουρνουά για την ενίσχυση του ΚΥΑΔΑ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015

Τη Μ. Δευτέρα βάζουμε γκολ στη φτώχεια-Ποδοσφαιρικό Τουρνουά για την ενίσχυση του ΚΥΑΔΑ

Με στόχο την ενίσχυση του έργου του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) διοργανώνεται την Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου, στις 17.00, στο Δημοτικό Γήπεδο Ταύρου « ΣΠ. ΓΙΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» (Φωστήρα), μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου.
Στο τουρνουά συμμετέχουν η Εθνική Ομάδα Ποδoσφαίρου των Αστέγων και οι αντίστοιχες ομάδες  του Συλλόγου Εργαζομένων  ΕΤΕ-Π.Π. ΕΘΝΟΚΑΡΤΑΣ και η Διεύθυνση  καρτών και καταναλωτικών δανείων της Εθνικής Τράπεζας, της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής ΕΛ.ΑΣ, του Ραδιοφωνικού Σταθμού «SPORT FM 94,6» και του περιοδικού δρόμου «ΣΧΕΔΙΑ».
Με την παρουσία μας στο τουρνουά ποδοσφαίρου βάζουμε «Γκολ στη Φτώχεια», καθώς τα έσοδα από τους αγώνες ποδοσφαίρου θα ενισχύσουν οικονομικά τον Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.