Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 5ος Διεθνής Διαγωνισμός Σερβιτόρων 2015, στην Πλάκα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015

5ος Διεθνής Διαγωνισμός Σερβιτόρων 2015, στην Πλάκα

Η εταιρεία ADM productions και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Αθηναίων συνδιοργανώνουν, την Κυριακή 5 Απριλίου,τον 5ο Διεθνή Διαγωνισμό Σερβιτόρων 2015 “Waiters On The Move - Με το δίσκο στο χέρι – by Coca-Cola”, στην Πλάκα, γνωστή και ως “η συνοικία των Θεών”.
Οι διαγωνιζόμενοι επαγγελματίες από το χώρο της εστίασης -διασκέδασης και όχι μόνο με ένα δίσκο στο χέρι που θα περιέχει 1 μπουκάλι Coca-Cola και 4 ποτήρια οι πρέπει να διανύσουν μια απόσταση 2.5 km από τους Στύλους Ολυμπίου Διός, με εκκίνηση την οδό Λυσικράτους, και να φτάσουν με κυκλική διαδρομή μέσα από τα στενά της Πλάκας έως τις αρχές του πεζόδρομου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, όπου και θα γίνει η λήξη του διαγωνισμού.
Σε όλη τη διαδρομή, οι διαγωνιζόμενοι θα συναντήσουν διάφορα αρχαιολογικά μνημεία όπως το Μνημείο Λυσικράτη, τη Ρωμαϊκή Αγορά και το Ωρολόγιο Κυρρήστου-Πύργος Ανέμων. Οι τρείς πρώτοι με τις λιγότερες απώλειες στον δίσκο τους κερδίζουν. Θα ακολουθήσει απονομή βραβείων των νικητών και το Acropolis street party με Guest dj τη ραδιοφωνική παραγωγό του Nitro Radio Μάγκυ Χαραλαμπίδου.
Ο Διαγωνισμός Σερβιτόρων αποτελεί θεσμό για την Ελλάδα αλλά και για πολλές χώρες του εξωτερικού. Τελεί υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ. της Εταιρείας Ανάπτυξης & Τουριστικής Προβολής Αθηνών και του Συλλόγου Καταστηματαρχών Πλάκα.
Ώρα εκκίνησης: 11.30


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.