Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Χαϊκού & Κολάζ – Το Χρυσό Βιβλίο» της Ζωής Σαβίνα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

«Χαϊκού & Κολάζ – Το Χρυσό Βιβλίο» της Ζωής Σαβίνα

Στα πλαίσια των πολιτιστικών δράσεων του Δήμου Περιστερίου, παρουσιάζεται "Χαϊκού & Κολάζ - Το χρυσό βιβλίο" της Ζωής Σαβίνα, στις 24 Απριλίου, ώρα 19:30 στο Πολιτιστικό - Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχείου Περιστερίου (Καραθεοδωρή και Εθν. Αντιστάσεως, Σταθμός Μετρό "Περιστέρι". Είσοδος Ελεύθερη.
Η Ζωή Σαβίνα, μας εμπνέει με το έργο της και μας παρασύρει σε κάποιους δρόμους τους οποίους χαρακτηρίζει, κυρίως, η ποιότητα και η απλότητα. Όπως ακριβώς και η χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, στην οποία έζησε και αγάπησε ο Έλληνας Λευκάδιος Χερν.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Γιολάντα Πέγκλη ποιήτρια & κριτικός λογοτεχνίας
Φουράκης Κων/νος γλωσσολόγος & διδάκτωρ Συγκριτικής Γλωσσολογίας  
Προλογίζει: Δρ. Κλαίρη Παπαπαύλου. Μετάφραση στ’ Αγγλικά: Constantine Fourakis. Μετάφραση στα Ιαπωνικά: Ban’ ya Natsuishi. Μουσική: Βαγγέλης Κατσούλης. Πάνω σε Χαϊκού της Ζωής Σαβίνας.
Τραγούδι: Άννα Λινάρδου. Τρομπέτα: Ανδρέας Πολυζωγόπουλος.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.