Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 2η Ανοιξιάτικη Ανθοκομική Έκθεση, στην Πλατεία Κοτζιά
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

2η Ανοιξιάτικη Ανθοκομική Έκθεση, στην Πλατεία Κοτζιά

photo: Jo Black
Πολλά είδη λουλουδιών και φυτών, με έμβλημα το πρωτομαγιάτικο στεφάνι, παρουσιάζονται στην 2η Ανοιξιάτικη Ανθοκομική Έκθεση που διοργανώνει και αυτή την Άνοιξη ο δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με τους Φυτωριούχους Αττικής, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρ. πλατεία Κοτζιά), από τις 17 Απριλίου έως και τις 3 Μαίου 2015.
Τον περιβάλλοντα χώρο της έκθεσης κοσμεί μωσαϊκό με άνθη και φυτά της εποχής και μήνυμα «Ένα χαμόγελο κάνει τη ζωή μας πιο όμορφη», το οποίο επιμελήθηκαν οι γεωπόνοι και οι εργαζόμενοι στον τομέα πρασίνου του δήμου Αθηναίων.
Η έκθεση λειτουργεί σε καθημερινή βάση, από τις 09.00 έως τις 21.00,με δωρεάν είσοδο για το κοινό, παρέχοντας τη δυνατότητα  στους επισκέπτες  να προμηθευτούν σε προσιτές τιμές φυτά από Έλληνες παραγωγούς αλλά και να ενημερωθούν από γεωπόνους για τους τρόπους φύτευσης και συντήρησης των οικιακών φυτών.
Στο πλαίσιο της Ανθοκομικής Έκθεσης λειτουργεί περίπτερο Αστικής Πανίδας, με στόχο την ευαισθητοποίηση στην  υιοθεσία αδέσποτων ζώων. Στο περίπτερο διατίθενται αδέσποτα σκυλάκια που φιλοξενούνται στις ανάλογες δομές του δήμου Αθηναίων, ενώ παρέχονται πληροφορίες για τη συμβίωση και ανατροφή ενός τετράποδου στο σπίτι.    
Τα εγκαίνια της έκθεσης έχουν ορισθεί για τη Δευτέρα 20 Απριλίου στις 9.30 π.μ


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.