Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: “Δημοκρατία και Αξίες: Πως οι δημοκρατικές κοινωνίες μπορούν να καλλιεργήσουν κοινές αξίες και υπεύθυνους ηγέτες”
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

“Δημοκρατία και Αξίες: Πως οι δημοκρατικές κοινωνίες μπορούν να καλλιεργήσουν κοινές αξίες και υπεύθυνους ηγέτες”

Το Carnegie Council & το Global Thinkers Forum παρουσιάζουν
“Δημοκρατία και Αξίες: Πως οι δημοκρατικές κοινωνίες μπορούν να καλλιεργήσουν κοινές αξίες και υπεύθυνους ηγέτες”
Διεθνές Συνέδριο στην Αθήνα στις 25 Απριλίου 2015
Τι περιμένει ένας λαός από τους ηγέτες του; Τι σημαίνει ηθική ηγεσία; Στην ηγεσία βλέπουμε την ηθική μεγεθυμένη, και αυτός είναι ο λόγος που η μελέτη της ηθικής είναι θεμελιώδης για την κατανόησή της.
Σε αυτή την κρίσιμη χρονική συγκυρία για την Ελλάδα και καθώς το μέλλον της Ελληνικής πολιτικής, η ακεραιότητα της Ευρωζώνης και οι δημοκρατικές αξίες βαίνουν επί ξηρού ακμής, το Αμερικανικό think tank Carnegie Council για την Ηθική στις Διεθνείς Σχέσεις (Νέα Υόρκη) και το Βρετανικό think tank Global Thinkers Forum (Λονδίνο) συγκεντρώνει στην Αθήνα μία ομάδα ακαδημαϊκών, στοχαστών, πολιτικών και επιχειρηματιών να συζητήσουν τα θέματα ηθικής ηγεσίας, το μέλλον της Δημοκρατίας ευρύτερα, καθώς επίσης την πολιτική και εταιρική υπευθυνότητα.
Ως το συμβολικότερο κέντρο για αυτή τη διεθνή συνάντηση ορίστηκε η Ελλάδα- ως η γενέτειρα της Δημοκρατίας.
Το Συνέδριο διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Εθνικής Τράπεζας "Θεόδωρος Καρατζάς". (Αιόλου 82).
Για περισσότερες πληροφορίες: www.globalthinkersforum.org/agenda-april-25-2015/


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.