Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Αθηναίων: Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στα Πολιτιστικά Κέντρα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Δήμος Αθηναίων: Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στα Πολιτιστικά Κέντρα

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών διοργανώνει  ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Πετραλώνων τη Δευτέρα 9 Μαρτίου στις 5μ.μ. και στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευελπίδων τη Δευτέρα 16 Μαρτίου την ίδια ώρα, με στόχο την ενημέρωση των δημοτών και των κατοίκων της πόλης. Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο προσφοράς, του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.
Συμμετέχοντας δωρεάν στο σεμινάριο, οι πολίτες μπορούν να μάθουν πως πρέπει να αντιδράσουν σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και πως να αντιμετωπίσουν την εκάστοτε δυσμενή κατάσταση με όπλο τους τη σωστή παροχή των πρώτων βοηθειών.
Η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων είναι μία μη κερδοσκοπική - μη κυβερνητική οργάνωση που αποτελείται από παλαιούς και έμπειρους πιστοποιημένους διασώστες, καθώς και από ευαισθητοποιημένους ειδικούς και εκπαιδευμένους εθελοντές, οι οποίοι εκπαιδεύονται συνεχώς σε ενότητες Α’ Βοηθειών, απεγκλωβισμού ατόμων από ερείπια, αντιμετώπισης πάσης φύσεως καταστροφών, κ.α.
Σκοπός της είναι η εθελοντική προσφορά βοήθειας στην πρόληψη, αντιμετώπιση και αποκατάσταση από μαζικές καταστροφές (σεισμοί, πλημμύρες, κ.α.), στην έρευνα και διάσωση ατόμων από ατυχήματα (αεροπορικά, ναυτικά, ορειβατικά, κ.α.) και η παροχή ή διαχείριση ανθρωπιστικής βοήθειας εντός και εκτός ελληνικών συνόρων.
Για πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο Πολιτιστικό Κέντρο της επιλογής τους και στο τηλ. 6957829006.
Διευθύνσεις Πολιτιστικών Κέντρων
Π. Κ. Κ. Πετραλώνων: Αθηνοδώρου 61, Κάτω Πετράλωνα, τηλ. 210 3422642
Π. Κ. Ευελπίδων: Ευελπίδων 18, Ευελπίδων, τηλ. 210 8840520


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.