Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Θεατρική παράσταση: "Ο Μπαγκς Μπάννυ, το τριαντάφυλλο και οι καρχαρίες"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

Θεατρική παράσταση: "Ο Μπαγκς Μπάννυ, το τριαντάφυλλο και οι καρχαρίες"

Η Δραματική Σχολή του Δήμου Πετρούπολης ανοίγει τις πόρτες της τις Κυριακές, και καλεί μικρούς και μεγάλους φίλους στη θεατρική παράσταση "Ο Μπαγκς Μπάννυ, το τριαντάφυλλο και οι καρχαρίες".
Πρόκειται για μια πρωτότυπη σύνθεση τριών αυτόνομων ιστοριών, που ετοίμασαν και παρουσιάζουν οι τελειόφοιτοι σπουδαστές της σχολής, σε σκηνοθεσία του καλλιτεχνικού διευθυντή της σχολής Μίλτου Δημουλή.
Οι παραστάσεις θα δίδονται κάθε Κυριακή, αρχίζοντας από τις 15 Μαρτίου, στη νέα, ειδικά διαμορφωμένη θεατρική σκηνή της σχολής, χωρητικότητας περίπου εξήντα ατόμων.
Με την παράστασή μας "Ο Μπαγκς Μπάννυ, το τριαντάφυλλο και οι καρχαρίες", που απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού Σχολείου, φιλοδοξούμε να ανταμώσουμε τον φανταστικό κόσμο των παιδιών με τα όρια της θεατρικής πράξης μέσα από τον καθημερινό λόγο αλλά και τον ποιητικό, τη μουσική, τον αυτοσχεδιασμό και το τραγούδι.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ημέρες Παραστάσεων: Κυριακή 15, 22, 29/3 - 5, 26/4 - 3, 10/5 Ώρα 11:00 π.μ.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210-5063710, πρωί 9 π.μ - 2 μ.μ και
210-5069870, απόγευμα 4 μ.μ - 7 μ.μ

Διανομή:
Ζαν, Μπαγκς Μπάννυ Γιάννης Κουριώτης
Αφηγητής, Λύκος Βαγγέλης Λάσκαρης
Ήχοι, Ύπνος, Βάτραχος Παλαιολόγος Παπαδόπουλος
Πρίγκηπας, Ποντίκι Σταυρούλα Γκιόκα
Τριαντάφυλλο Τζωρτζίνα Δημοπούλου, Χρύσα Κούρκουλου
Παπί Χρύσα Κούρκουλου

Σκηνοθεσία Μίλτος Δημουλής


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.