Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Παρουσίαση του βιβλίου «Πετίτ, το τέρας» στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Παρουσίαση του βιβλίου «Πετίτ, το τέρας» στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη


Η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Μάρτης» θα παρουσιάσουν στους μικρούς μας φίλους, στον χώρο της Βιβλιοθήκης, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου, το βιβλίο «Πετίτ, το τέρας» της γνωστής συγγραφέα από την Αργεντινή Ισόλ, με αφορμή την κυκλοφορία του συγγράμματος.
Η παρουσίαση του βιβλίου έχει απώτερο σκοπό γονείς και παιδιά να έρθουν σε επαφή με το έργο της δημιουργού, η οποία έχει λάβει το βραβείο Άστριντ Λίντγκρεν το 2013 και να γνωρίσουν τον ήρωα του βιβλίου Πετίτ μέσα από θεατρικό παιχνίδι και βιωματικές δράσεις υπό την καθοδήγηση της θεατρολόγου Άννας Παπαφίγκου.
Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη: Δομοκού 2, Σταθμός Λαρίσης, τηλ. 210 8846011
Ώρα: 12.00-14.00
Είσοδος ελεύθερη





.
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.