Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: The Christmas Meet Market at Αθηναϊς Πολυχώρος Πολιτισμού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

The Christmas Meet Market at Αθηναϊς Πολυχώρος Πολιτισμού

The Meet Market - Αθηναις Πολυχώρος Πολιτισμού
 Κυριακή 21 έως και Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, 2014
 13:00 - 23:00 κάθε μέρα
 Καστορίας 34-36, Βοτανικός 10447
Δεν μπορείτε να το αρνηθείτε… είτε σας αρέσουν είτε όχι, τα Χριστούγεννα δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα και είναι μια ευκαιρία να είσαστε χαρούμενοι… να βρεθείτε με τους φίλους σας και την οικογένειά σας … να φάτε και να πιείτε μέχρι να σκάσετε… να ανταλλάξετε δώρα με τους αγαπημένους σας… και να συναντηθούμε στο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Meet Market , στις 21 Κυριακή – 22 Δευτέρα & 23 Τρίτη Δεκεμβρίου από τη μία το μεσημέρι μέχρι τις 11 το βράδυ στην Αθηναϊδα, στο Βοτανικό!
Αποφύγετε την πολυκοσμία και τον πανικό στους δρόμους και έλατε να ζήσετε μια χαλαρή Χριστουγεννιάτικη εμπειρία στον φανταστικό χώρο της Αθηναϊδας όπου μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε γιατί έχετε να εξερευνήσετε πάνω από 120 πάγκους και να συνδυάσετε τις αγορές σας με ένα διάλλειμα για φαγητό, ποτό ακόμα και χορό! Επιτέλους, τα χριστουγεννιάτικα δώρα έχουν πλάκα! Ακόμα κι αν είστε άφραγκοι, ελάτε από το ταμείο, παίξτε το παιχνίδι μας και θα σας κάνουμε εμείς ένα δώρο!!!
Παράλληλα με την αγορά που θα γίνεται και στους δύο ορόφους της Αθηναϊδας, θα συνβαίνουν απίστευτα πράγματα στη Μουσική Σκηνή!!!! Παιδικές δραστηριότητες και θέατρο για τα πιτσιρίκια, χορός (από Swing μέχρι Dun Dun Dance), εργαστήρι origami και ραπ για μικρούς και μεγάλους…..
Επειδή όμως οι γιορτές είναι και μια εποχή που υπάρχει χρόνος για σκέψη και για να ισορροπήσουμε την υπερβολικά χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα, θα γίνει μια ομιλία για τη διακίνηση ανθρώπινης σάρκας και τις τεράστιες διαστάσεις που έχει πάρει στην εποχή μας.
Επίσης, σας δίνουμε την ευκαιρία να ξεφορτωθείτε το παλιό σας laptop, που είτε δεν λειτουργεί πια, είτε δεν το θέλετε άλλο! Αντί να το πετάξετε μπορείτε να το φέρετε στο Meet Market, και εμείς αναλαμβάνουμε να το στείλουμε στην φιλανθρωπική εταιρία GLOBETOPS. Αυτοί θα το επιδιορθώσουν και θα το δωρίσουν σε κάποιον που το χρειάζεται. Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση της GLOBETOPS θα βρείτε στο www.globetops.com .
Ελάτε με το laptop,την παρέα σας, την οικογένειά σας, τους τετράποδους συντρόφους ή παίξτε σόλο και ο΄τι προκύψει! Μουσική από τους djs του Meet Market, τεράστια ποικιλία πραγμάτων, φαγητό και ποτό σας περιμένουν στην Αθηναϊδα στο Βοτανικό! !
Ένα είναι σίγουρο: θα περάσουμε υπέροχα!
The Meet Market: Μια xριστουγεννιάτικη τριήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

www.themeetmarket.gr

Πρόγραμμα Μουσικής Σκηνής

 Κυριακή 21
 11:30 -13:00 Θέατρο «Ο κύριος Τιμόθεος και το χαμένο πετράδι της Γνώσης» (εισοδος 5 ευρώ)
14:00 -15:00 Παιδικό παιχνίδι >>Πανηγυράκι
15:00 -17:00 Θεατρο από την ομαδα Φρέον «Τα αδύνατα δυνατά –ο μικρός Νεόφυτος σε Περιπέτειες»
17:30 -19:00 Συναυλία «Φασμα ασμάτων» Στ.Κορκολης (είσοδος 10 ευρώ)
20:15 -21:15 Θέατρο«Το τρένο για τον Αγιο Μαρτίνο» (εισοδος 12 ευρώ και 10 ευρώ φοιτητικό / ανέργων)

Δευτέρα 22

 13:00 -14:30 Παιδικό παιχνίδι >>Babyfeat
 14:30 -16:00 Παιδικό παιχνίδι >>Πυγολαμπίδες
16:00 -17:00 Origami workshop >>Ηλέκτρα
18:00 -19:30 Ομιλία >>The NO Project
 19:30 -20:30 Χορός >>Dun Dun Dance
 21:15 -22:30 Θέατρο«Το τρένο για τον Αγιο Μαρτίνο» (εισοδος
12 ευρώ και 10 ευρώ φοιτητικό / ανέργων)

Τρίτη 23
 13:00 -14:00 Παιδικό παιχνίδι >>Πανηγυράκι
14:00 -15:30 Παιδικό παιχνίδι >>4e-project
 15:30 -17:00 Παιδικό παιχνίδι >>Πυγολαμπίδες
17:00 -18:00 Μαθηματα χορού >> It Takes 2 to Tango
 18:00 -19:00 Παιδικό εργαστήρι rap >>Yinka
 19:00 -20:00 Χορός >> Athens Lindy hop
 19:00 -21:30 Θέατρο«Το τρένο για τον Αγιο Μαρτίνο» (εισοδος 12 ευρώ και 10 ευρώ φοιτητικό / ανέργων)

ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ MEET MARKET ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ. Οι παραστάσεις παραγωγής Αθηναϊδας έχουν είσοδο.

Πανηγυράκι
Το κινητό εργαστήρι Πανηγυράκι, με υπεύθυνη την εικαστικό & εκπαιδευτικό Βασιλική Σπύρου (vassilikispyrou.tumblr.com) , απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες συμβάλλοντας στην παιδεία της εικαστικής τέχνης, στην αισθητική, τη γνώση, την έκφραση, τη δημιουργικότητα, την παιχνιδιάρικη διάθεση. Εντάσσεται στο πλαίσιο διαφόρων εκδηλώσεων κάνοντας την πρώτη επιτυχημένη εμφάνισή του στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων για το The Meet Market, επισκέπτεται χώρους πολιτισμού, σχολεία και φορείς που θέλουν να εντάξουν την εικαστική τέχνη στις δραστηριότητές τους.

Θεατρική Ομάδα ΦΡΕΟΝ
Οι παιδικές παραστάσεις της Πολιτιστικής Εταιρείας Φρέον (μέλος του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού), προκύπτουν από την αγάπη, το μεράκι και τη σκληρή δουλειά όλων των συντελεστών! Θεμελιώνονται στη θεατρική δραστηριότητα ως μέσο ανάδειξης σημαντικότατων εκπαιδευτικών στόχων. Η ζωντανή πρωτότυπη μουσική, η ευέλικτη σκηνογραφία, το θέατρο σιλουετών και η πολύπλευρη υποκριτική συνεργάζονται οργανικά ώστε να «δέσουν» μαγικά τα θεατρικά μας ταξίδια και να παρασύρουν υπέροχα τους μικρούς θεατές.

Babyfeat
Θα φτιάξουμε ενναλακτικά στολίδια με ανακυκλώσιμα παιδικά παιχνίδια και υφάσματα από το ανταλλακτήριο BabyFeat! Για όλες τις ηλικίες - φέρτε την φαντασία σας!!!

Πυγολαμπίδες
Όταν τα ξωτικά συναντούν τους ανθρώπους......
.....μικρά θαύματα συμβαίνουν! Το αδύνατο γίνεται δυνατό και μαγεία πασπαλίζει τις ζωές των ανθρώπων.
Στο Χριστουγεννιάτικο Μeet Μarket τα παιδιά συναντούν τα ξωτικά και κάτι νέο γεννιέται.

Storigami
Η ομάδα Storigami σας καλεί σε ένα εργαστήρι γεμάτο χαρτί, χαρά και δημιουργικότητα. Με το πιο απλό υλικό, το χαρτί, θα φτιάξουμε όμορφα και εύκολα στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας και το σπίτι μας.
Η Ηλέκτρα Νέγκα και η Βασιλεία Βαξεβάνη θα μας μυήσουν στην τέχνη του origami και θα μας δείξουν πώς με έναν μαγικό τρόπο ένα κομματι χαρτί μπορεί να μεταμορφωθεί σε δέντρο, αστέρι, καράβι και πολλά ακόμα!

The NO Project

The No Project is an independent anti-slavery public awareness initiative that focuses on the role of demand and specifically targets youth awareness through MUSIC, the ARTS, EDUCATION, and SOCIAL MEDIA.

DUN DUN Dance
Ελάτε παρέα με τη Δάφνη καθώς αποσυνθέτει ρυθμικά μοτίβα και χορευτικές φράσεις από τις χορευτικές και μουσικές παραδόσεις της Δυτικής Αφρικής. Το αποτέλεσμα είναι να χορεύετε και να παίζετε το κρουστό σε απόλυτο συγχρονισμό. Τολμήστε το!

4e - project
Τα μικρά παιδιά θα μετατρέψουν τις "μουτζούρες" τους σε μικρά έργα τέχνης και τα μεγαλύτερα παιδιά θα δημιουργήσουν τον δικό τους ήρωα κόμικ. Το εργαστήριο θα έχει χριστουγεννιάτικη θεματική και τα παιδιά θα πάρουν αναμνηστικό υλικό στο σπίτι τους.

mc Yinka
O Yinka θα κάνει ένα σεμινάριο ραπ για τους μικρούς μας φίλους! Αυτοσχεδιασμός, έκφραση και μουσική με την αστείρευτη φαντασία των παιδιών !!!!

Athens Lindy Hop

Η Μαριάντζελα και η Νεφέλη , τον Μάιο του 2008, έφεραν για πρώτη φορά το lindy hop swing στην Αθήνα. Σήμερα συνεχίζουν ως Athens Lindy Hop διδάσκοντας αποκλειστικά, μοναδικούς για τα ελληνικά δεδομένα χορούς στην αυθεντική τους μορφή, όπως το swing του ’30-’40 που ονομάζεται lindy hop, καθώς και άλλους σχετικούς χορούς όπως το balboa, το shag, το blues αλλά και το 20's charleston!

It Takes 2 to Tango
Η Εύα κ ο Θανάσης μας καλούν να μάθουμε τα πρώτα βήματα στο αργεντίνικο tango. Ένας χορός κοινωνικός, δύσκολος με έντονο αυτοσχεδιαστικό χαρακτήρα που γεννήθηκε στις φτωχογειτονιές του Buenos Aires.

Thai Yoga Massage
Φέτος το MeetMarket θα φιλοξενήσει έναν ιδιαίτερο χώρο...ένα μέρος όπου θα μπορείτε να χαλαρώσετε και να γνωρίσετε τον υπέροχο κόσμο του ThaiYogaMassage. Στο "ιερό δώμα", θα προσφέρονται ολιγόλεπτες συνεδρίες μασάζ με ελεύθερη εισφορά, με σ...κοπό την προβολή στο ευρύ κοινό αυτής της μοναδικής ασιατικής τέχνης που βοηθάει στην αφύπνιση της σωματικής μας συνείδησης. Μια "στάση" ξεκούρασης από τις χριστουγεννιάτικες αγορές!! Μια ομάδα ταλαντούχων θεραπευτών θα 'ναι κοντά σας για να σας προσφέρει από μια μικρή αίσθηση επαφής....ένα άγγιγμα αγάπης που όλοι έχουμε τόσο ανάγκη... "όταν έχεις την αγάπη σαν εργαλείο....δεν μπορείς παρά να γιατρέψεις"
-----------------

DJ LINEUP:
 Sunday 21 December 2014
 13:00 - 15:00: Origin of the Species
 15:00 - 17:00: DJ Miss Shy
 17:00 - 19:00: Σοβαρός Πιγκουίνος
19:00 - 21:00: Afrogirl
 21:00 - 23:00: Treladjas Mixer

 Monday 22 December 2014
 13:00 - 15:00: Subtekk
 15:00 - 17:00: Alex O'Right
 17:00 - 19:00: Chekee Fonk
 19:00 - 21:00: RG Tek
 21:00 - 23:00: Luxotica Lounge

 Tuesday 23 December 2014
 13:00 - 15:00: Abelhia
 15:00 - 17:00: J Melik
 17:00 - 19:00: Mister Kentro (Balkan Riddims)
 19:00 - 21:00: Neck
 21:00 - 23:00: Winjer

www.themeetmarket.gr

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.