Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΗ - ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ,
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΗ - ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ,

Την Κυριακή 14/12/2014 ο Δήμος ΑΙΓΑΛΕΩ στο πλαίσιο των ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ ΓΙΑ  ΟΜΟΡΦΗ - ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ, συνεχίζει με εσάς στο πλευρό του, στην περιοχή του εμπορικού κέντρου και συγκεκριμένα στην πλατεία Ελευθ. Βενιζέλου, στην πλατεία Εσταυρωμένου, στους πεζόδρομους του κέντρου και στις οδούς Δημαρχείου, Στ. Σαράφη, Νικ. Πλαστήρα, Σμύρνης, Μ. Μπότσαρη.
Παρακαλούμε τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της περιοχής να συγκεντρώσουν κοντά στους κάδους απορριμμάτων τα ογκώδη – διάφορα αντικείμενα – μπάζα – κλαδιά και ανακυκλώσιμα υλικά στους κάδους ανακύκλωσης, ώστε να είναι ευκολότερη η αποκομιδή τους. Ζητάμε τη συνδρομή των κατοίκων της περιοχής, των σχολείων, του Ι. Ν. Υψώσεως Τιμίου Σταυρού, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, των Εθελοντών Διασωστών καθώς και των Πολιτιστικών – Αθλητικών Συλλόγων με συγκέντρωση στις 8 το πρωί της Κυριακής 14/12/2014 στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Εσταυρωμένου.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ!


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.