Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ο δήμος Αθηναίων τιμά την ημέρα κατά της βίας των γυναικών-Ανοιχτές όλο το 24ωρο οι πόρτες του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ο δήμος Αθηναίων τιμά την ημέρα κατά της βίας των γυναικών-Ανοιχτές όλο το 24ωρο οι πόρτες του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών

Ο δήμος Αθηναίων, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, διοργανώνει την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο (Ακαδημίας 50), από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ., ημερίδα με θέμα «Δημοτικοί Ξενώνες Φιλοξενίας για γυναίκες θύματα βίας: Προκλήσεις και προοπτικές». Μάλιστα, εφ’ εξής οι πόρτες του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών θα είναι ανοιχτές, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.
«Η βία κατά των γυναικών αποτελεί θεμελιώδη παράβαση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Οι γυναίκες, καθώς και άλλες ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, γίνονται συχνά θύματα διακρίσεων. Διακρίσεις, που, δυστυχώς, όχι μόνον δεν εξαλείφονται, αλλά επιμένουν και ενισχύονται, λαμβάνοντας μορφές βίας», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης. Πρόσθεσε ότι «σε μια έμπρακτη υποστήριξη στις γυναίκες θύματα βίας και στα παιδιά τους, εξασφαλίζει τη δυνατότητα 24ωρης υποδοχής στο νέο Δημοτικό Ξενώνα».
Ο Ξενώνας Φιλοξενίας του δήμου Αθηναίων είναι δυναμικότητας 20 δωματίων και προσφέρει στέγαση σε γυναίκες θύματα σωματικής, ψυχολογικής ή σεξουαλικής βίας, καθώς και στα παιδιά τους, προσφέροντας συμβουλευτική στήριξη σε αυτές.
Πληροφορίες: Γραφείο Πολιτικών Ισότητας των Φύλων τηλ. 210 5210645-6
e-mail:equality@cityofathens.gr


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.