Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
To Xalazi.gr σε συνεργασία με τo Δήμο Αιγάλεω και την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών του Δήμου Αιγάλεω, συνδιοργανώνουν εκδήλωση μετεωρολογικού ενδιαφέροντος, με θέμα: ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα, στον Πολυχώρο Πολιτισμού ''Ελληνικό Μολύβι - Γ. Βρανά'' (Ιερά Οδός 154 και Νάξου, στάση Μετρό Ελαιώνας)
και θα παρευρεθεί η μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ κ. Χριστίνα Σούζη, ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 κ. Τάσος Αρνιακός, ο μετεωρολόγος κ. Δημήτρης Ζιακόπουλος, o μετεωρολόγος κ. Νίκος Καντερές και η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών, του Δήμου Αιγάλεω.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνουν παρουσιάσεις θεμάτων μετεωρολογικού ενδιαφέροντος και επίδειξη έρευνας και διάσωσης, από την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών του Δήμου Αιγάλεω. Οι μετεωρολόγοι κ. Δημήτρης Ζιακόπουλος και κ. Νίκος Καντερές, θα βραβευτούν στο τέλος της βραδιάς, για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.