Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Σεμινάριο για Καθηγητές Γυμνασίων - Λυκείων από το Κέντρο Πρόληψης "Οδοιπορικό" Δήμου Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Σεμινάριο για Καθηγητές Γυμνασίων - Λυκείων από το Κέντρο Πρόληψης "Οδοιπορικό" Δήμου Περιστερίου

 Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, για το ακαδημαϊκό έτος 2014/2015, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου "Οδοιπορικό", σε συνεργασία με το Γραφείο Αγωγής Υγείας της Γ΄ Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας, έχει σχεδιάσει να πραγματοποιηθεί τετραήμερο σεμινάριο για καθηγητές Γυμνασίων-Λυκείων στο εκπαιδευτικό υλικό αγωγής υγείας " Στηρίζομαι στα Πόδια μου".
Η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δ.Σ. "Οδοιπορικό" Ουρανία Σαγιάκου υπογραμμίζει ότι το εκπαιδευτικό υλικό "Στηρίζομαι στα πόδια μου":
  • είναι σχεδιασμένο να υλοποιηθεί σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,
  • στοχεύει στην πρόληψη της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών μέσα από την ανάπτυξη των ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων των έφηβων μαθητών,
  • είναι εγκεκριμένο από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και εφαρμόζεται στα πλαίσια προγραμμάτων Αγωγής Υγείας από καθηγητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν εκπαιδευτεί από το Κέντρο Πρόληψης,
  • χωρίζεται σε πέντε θεματικές ενότητες: Ταυτότητα και Αυτοεκτίμηση, Κατανόηση των επιρροών, Αυτοπεποίθηση και Αποφασιστικότητα, Συναισθήματα και Λήψη αποφάσεων.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Οδοιπορικού (Κρυστάλλη 49, Περιστέρι), ημέρες Παρασκευή (17:00 - 21:00) και Σάββατο (9:00 - 13:00) 12, 13, 19 και 20 Δεκεμβρίου 2014 με ελάχιστο αριθμό συμμετεχόντων τα 12 άτομα. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. Τον συντονισμό του σεμιναρίου θα έχουν η κα Ευσταθίου Λέα, Κοινωνιολόγος-Εγκληματολόγος (Μ.Α) και ο κ. Κυριακάκος Χρήστος, Ψυχολόγος, μέλη της Επιστημονικής Ομάδας του Οδοιπορικού.
Για πληροφορίες: ¨Οδοιπορικό¨ τηλ. 210-5786888, Δευτέρα – Παρασκευή 9.00-15.00 και στο email: kp.odiporiko@yahoo.gr – Επιστημονικά Υπεύθυνη Κέντρου: κα Μαρία Πελεκανάκη, Κοινωνική Λειτουργός-Ψυχοθεραπεύτρια

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.