Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εργαστήριο καινοτομίας για έξυπνο τρόπο ζωής στην πόλη, στο Innovathens
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Εργαστήριο καινοτομίας για έξυπνο τρόπο ζωής στην πόλη, στο Innovathens

Εργαστήριο συν-δημιουργίας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Radical, διοργανώνει το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, η ΔΑΕΜ εταιρεία πληροφορικής του Δήμου Αθηναίων, στο Innovathens, με στόχο να παρουσιαστούν οι εφαρμογές Cyclesafe, βελτίωση ποδηλατικής ασφάλειας και Athens  Αugmented Reality, εικονικός περίπατος στα ιστορικά κτίρια του δήμου Αθηναίων.
Στόχος του εργαστηρίου είναι η ενεργός συμμετοχή και η ανάμειξη των πολιτών στη διαδικασία δημιουργίας των εφαρμογών.
Το Συγχρηματοδοτούμενο, από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα, έργο (CIP-ICT-PSP) Radical , www.radical-project.eu, στο οποίο συμμετέχει η ΔΑΕΜ, εστιάζει στην τόνωση και την υποστήριξη των πόλεων μέσα από  συγκεκριμένες υπηρεσίες με την ενεργή συμμετοχή και των πολιτών. 
Ελάτε να γνωρίσετε τις νέες εφαρμογές το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 και μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός/ή που θα κερδίσει ένα tablet!
«Τεχνόπολις » Κτίριο Αεροφυλάκιο 2: Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854 Αθήνα
Ώρα εργαστηρίου: 13.00-16.00

www.innovathens.gr

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.