Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Αχαρνών.
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Αχαρνών.

Ξεκίνησαν τα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αχαρνών. Ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός και η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Μαρία Ναυροζίδου σας καλούν να γνωρίσετε τα μυστικά της μουσικής!
Το Δημοτικό Ωδείο ως εκπαιδευτικός θεσμός στοχεύει στην καλλιέργεια και ανάπτυξη των τεχνικών και ερμηνευτικών δυνατοτήτων της οργανικής και φωνητικής δυτικής μουσικής, καθώς και Βυζαντινής και Ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, σε συνδυασμό με την θεωρητική μελέτη και έρευνα στους αντίστοιχους τομείς.
Το Ωδείο στελεχώνεται από διπλωματούχους έμπειρους καθηγητές πλήρους διδακτικής ικανότητας και επάρκειας. Οι απολυτήριοι τίτλοι σπουδών είναι αναγνωρισμένοι από το Υπουργείο Πολιτισμού. Οι πτυχιούχοι και διπλωματούχοι απόφοιτοι διακρίνονται με βραδεία σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς στον ευρύτερο επαγγελματικό χώρο και έχουν ευκαιρία συμμετοχής σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για πρόσληψη στην δημόσια εκπαίδευση. Παράλληλα το Ωδείο, συμπράττει σε ποικίλες εκδηλώσεις συνεργαζόμενο με τους ευρύτερους φορείς της πόλης οι οποίοι προάγουν τον πολιτισμό. Οι καθηγητές του Δημοιτκού Ωδείου με τα «Μουσικά Σύνολα Καθηγητών» καλύπτουν εκδηλώσεις λόγιας μουσικής και οι καθηγητές λαϊκής – παραδοσιακής και μοντέρνας μουσικής συμμετέχουν στην «Λαϊκή ορχήστρα ΔΗΚΕΑ» για συναυλίες και παραστάσεις λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής. Η 30ετης διαδρομή του Ωδείου είναι αξιοσημείωτη και καθοριστική για την πόλη των Αχαρνών από την αρχική ιδρυτική του Ωδείου έως σήμερα.




Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.