Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ως την Τετάρτη ολοκληρώνεται από την ΔΕΗ το κλάδεμα των επικίνδυνων δέντρων στον Κορυδαλλό
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Ως την Τετάρτη ολοκληρώνεται από την ΔΕΗ το κλάδεμα των επικίνδυνων δέντρων στον Κορυδαλλό

Η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Κορυδαλλού  εξασφάλισε από την ΔΕΗ, κατά προτεραιότητα, το κλάδεμα, ως την ερχόμενη Τετάρτη 8/10/2014, όλων των δέντρων της πόλης που τα κλαδιά τους φτάνουν τα ηλεκτροφόρα καλώδια.
Για τον λόγο αυτό, παρακαλούνται όποιοι έχουν εντοπίσει δέντρα που τα κλαδιά του αγγίζουν ή πλησιάζουν πολύ τα καλώδια του ρεύματος και τα οποία πιθανόν να έχουν διαφύγει από την καταγραφή των υπηρεσιών,  να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα της υπηρεσίας πρασίνου από την Δευτέρα 6/10 έως και την Τετάρτη 8/10 και ώρες 8.00 -15.00.
Τηλ. Υπηρεσίας Πρασίνο
210 4990501 – 511 – 586

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.