Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΑΓ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ METΡΗΣΗΣ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΑΓ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ METΡΗΣΗΣ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων -Καματερού, σε συνεργασία με το διαγνωστικό κέντρο «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» υλοποιούν  πρόγραμμα δωρεάν μέτρησης οστικής πυκνότητας.
Ο δωρεάν έλεγχος αφορά άπορες ΚΑΙ ανασφάλιστες γυναίκες ηλικίας 45 ετών και άνω και θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς.
Όσες κυρίες  επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Προαγωγής Υγείας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου στα εξής τηλέφωνα:
κ. Κεντεποζίδου Νατάσα,   τηλ. 2132039921
κ. Καμαρινοπούλου Ελένη, τηλ. 2132039925

Ο αριθμός των προς εξέταση γυναικών είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.