Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έκθεση βιολογικών προϊόντων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Έκθεση βιολογικών προϊόντων

Στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Μήνα για την ελεύθερη διακίνηση των τροφών, της ελεύθερης διακίνησης των σπόρων και της Δημοκρατίας της γης ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδήλωση στο προαύλιο του Δημαρχιακού Μεγάρου την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014
Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων
Το Τμήμα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Επιχειρηματία, στο σύνολο των δράσεων που έχει αναπτύξει το τελευταίο χρονικό διάστημα για την προώθηση της επιχειρηματικότητας, διοργανώνει αίθριο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης την
Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014, από τις 10:00 έως τις 20:00 ,
εκδήλωση – έκθεση βιολογικών προϊόντων σε συνεργασία με την Ένωση Αγροτών Βιοκαλλιεργητών (οι οποίοι διαθέτουν τις προβλεπόμενες άδειες) και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT του Δήμου Θεσσαλονίκης, στον αίθριο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του "Παγκόσμιου Μήνα για την ελεύθερη διακίνηση των τροφών, της ελεύθερης διακίνησης των σπόρων και της Δημοκρατίας της γης".
Στόχος της εκδήλωσης αυτής είναι να γνωρίσουν οι πολίτες τα οφέλη της βιολογικής γεωργίας, των παραδοσιακών ποικιλιών στο περιβάλλον και στον άνθρωπο, να γνωρίσουν τα βιολογικά προϊόντα και τους βιοκαλλιεργητές της Ένωσης και να ενισχύσει και να προωθήσει τον αγώνα που κάνουν καθημερινά οι βιοκαλλιεργητές στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.
Στο πλαίσιο της έκθεσης βιολογικών προϊόντων, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων με ομιλίες από τον Καθηγητή του Κολεγίου Perrotis Χρ. Βασιλικιώτη με θέμα «Βιολογικά προϊόντα, η σημασία τους και τα οφέλη τους στο περιβάλλον και στον άνθρωπο» και τον κ.Παν. Σαϊνατούδη, εμπνευστή της Εναλλακτικής Κοινότητας “Πελίτι”, με θέμα «Συλλογή και διατήρηση ντόπιων ποικιλιών»
Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 εκδήλωση στην οποία θα απευθύνει χαιρετισμό ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.