Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Οι Μεγάλες Μέρες της Νεμέας στη "Σοφία της Φύσης"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Μεγάλες Μέρες της Νεμέας στη "Σοφία της Φύσης"

Η σοφία της φύσης περιμένει τους επισκέπτες των μεγάλων ημερών της Νεμέας για να τους προσφέρει ένα πλούσιο πρωινό βασισμένο στο πετιμέζι από Αγιωργίτικο. Πάρτε δυνάμεις πριν την περιήγηση σας στα οινοποιεία της περιοχής δοκιμάζοντας παραδοσιακά  μουστοκούλουρα, τηγανόψωμα, γλυκό σταφύλι, γλυκιά κολοκυθόπιτα, κέικ με σταφίδες και άλλα πολλά, φτιαγμένα από τους ανθρώπους της εταιρίας. Οι μοναδικές ιδιότητες του πετιμεζιού θα σας βοηθήσουν να αντέξετε όλη μέρα! Παράλληλα, σε συνεργασία με την εταιρία εναλλακτικού τουρισμού VENIKOS, οργανώνει επίδειξη τοξοβολίας μέσα στους αμπελώνες!
Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Σεπτέμβρη

9:00 με 11:00 το πρωί
ΠΡΩΙΝΟ στον κήπο της εταιρίας με παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής. Τηγανόψωμα με πετιμέζι, γλυκό σταφύλι, ζυμωτό σταφιδόψωμο, κέικ με σταφίδες και πετιμέζι, μαρμελάδα άγριου βατόμουρου. Μάθημα παρασκευής παραδοσιακών μουστοκούλουρων με πετιμέζι από αγιωργίτικο
ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ
Στην γη που από την αρχαιότητα ήταν γνωστή για το κρασί της και το ελαιόλαδο .Στην γη που κατά την μυθολογία ο Ηρακλής έδωσε μάχη με τον Λέοντα της Νεμέας και τόξευσε τις Στυμφαλιδες όρνιθες ...σε αυτή την γη θα κάνουμε γνωριμία με το Ολυμπιακό Άθλημα της τοξοβολίας!  Σε συνεργασία με έμπειρο εκπαιδευτή θα έχετε την ευκαιρία να ρίξετε με αθλητικό τόξο σε στόχους τοποθετημένους μέσα στους αμπελώνες!

12:00 με 14:00
ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ελάτε να δοκιμάσετε ιδιαίτερα πιάτα βασισμένα στη νέα σειρά βαλσαμικών ξιδιών  της εταιρίας!
Βαλσαμικά με μέλι, ροδάκινο & νεκταρίνι, βατόμουρο, φράουλα είναι μερικά από τα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν αυτό το χειμώνα για να απογειώσουν τις αισθήσεις σας! Δοκιμάστε τα σε σαλάτες με  βινεγρετ φρούτων, καραμελωμένες πανσέτες με πετιμέζι, σπιτικές μαρινάδες,  με τη συνοδεία επιλεγμένων οίνων από τα οινοποιεία Παλυβού, Ράπτη και Αναστασίου.
Σας περιμένουμε!

Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ
Κούτσι
20500 Νεμέα.
http://www.sofiatisfisis.gr
Η εταιρία ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό την αξιοποίηση 80 περίπου στρεμμάτων ιδιόκτητων αμπελώνων...
(+30) 27460 23436, 27460 24038 (fax)




www.biotevma.gr
Στο eshop βιολογικών προϊόντων   www.biotevma.gr  μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα προϊόντα Σοφία της Φύσης
Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε από το eshop τα προϊόντα Σοφία της Φύσης και πολλά άλλα βιολογικά προϊόντα εύκολα γρήγορα και στις καλύτερες τιμές 



Ξίδι από σταφύλια της ποικιλίας Αγιωργίτικο








Ξύδι Ροδίτης (Σοφία της Φύσης) 













Ξύδι γλυκόξυδο  (Σοφία της Φύσης)
 Γλυκόξυδο από σταφύλια ποικιλίας Αγιωργίτικο












Ξύδι Αγιωργίτικο (Σοφία της Φύσης)


 




www.biotevma.gr



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.