Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Συνεχίζονται οι εγγραφές στο σχολείο 2ης ευκαιρίας Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο σχολείο 2ης ευκαιρίας Αχαρνών

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νέας Γενιάς κ. Ευστάθιος Γ. Τοπαλίδης και το Τμήμα  Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης, της Δ/σης Παιδείας Πολιτισμού, Αθλητισμού, & Νέας Γενιάς σας ενημερώνουν ότι:
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ  ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ.
Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας είναι Δημόσια δωρεάν Σχολεία που απευθύνονται σε ενήλικες άνω των δεκαοκτώ ετών και δίνουν, μετά από διετή φοίτηση τίτλο σπουδών ισότιμο του Απολυτηρίου Γυμνασίου.
 Λειτουργούν σε όλη την  Ελλάδα στο πλαίσιο της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης με διδακτικές μεθόδους προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ενηλίκων και ωράριο  5-9 το απόγευμα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες – εγγραφές: 2102409737
Δ/ΝΣΗ: Αριστοτέλους 199 (στην αλάνα) δίπλα από το 3ο Γυμνάσιο,
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.sde-aharnon.blogspot.gr   e-mail:sdeahar@sch.gr

Δείτε εδώ όλα τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.