Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Συγκέντρωση σχολικών ειδών από το Δήμο Ιλίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014

Συγκέντρωση σχολικών ειδών από το Δήμο Ιλίου

Ο Δήμος Ιλίου απευθύνει ανοικτό κάλεσμα για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες παιδιών των οικονομικά αδύναμων οικογενειών του Δήμου για τη νέα σχολική χρονιά.
Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών ξεκινά από τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρες 9:00 με 17:00 στο κτήριο των Κοινωνικών Δομών Ιλίου, Κάλχου 64 & Ικάρου 28 στο Ίλιον.
Καλούμε πολίτες και επιχειρήσεις να δείξουν για άλλη μια φορά το αλληλέγγυο πρόσωπό τους και να σταθούν συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια, προσφέροντας είδη όπως τσάντες, τετράδια, μολύβια, γόμες, ξύστρες, στυλό, κασετίνες, είδη ζωγραφικής κ.ά.
Ακόμα και η πιο μικρή προσφορά είναι πολύ σημαντική για να ξεκινήσουν όλοι οι μαθητές τη νέα σχολική χρονιά με χαμόγελο.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Ιλίου (Νέστορος 101, Ίλιον, 1ος όροφος) και συγκεκριμένα στον κύριο Αναστάσιο Χανδρινό στο τηλέφωνο 213 2030 017 και στην κυρία Ευτυχία Ξανθουδάκη στο τηλέφωνο 213 2030 018. Μπορούν επίσης, να απευθύνονται στο Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Ιλίου (Κάλχου 64 & Ικάρου 28, Ίλιον), στην κυρία Σταματίνα Στρατηγάκη στο τηλέφωνο 210 2612 673.
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.