Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έκθεση ζωγραφικής του Παναγιώτη Βαρελά στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

Έκθεση ζωγραφικής του Παναγιώτη Βαρελά στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα

O ζωγράφος Παναγιώτης Βαρελάς επιστρέφει δυναμικά στο εικαστικό προσκήνιο με την παρουσίαση της νέας του δουλειάς  με τίτλο «Μετ’ άλλων ανθρώπων έργο II». Η έκθεση φιλοξενείται από τις 16 έως τις 30 Σεπτεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μελίνα», με τη στήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας  του δήμου Αθηναίων.
Τα έργα του ζωγράφου διαχωρίζονται σε τρεις ενότητες και έχουν φιλοτεχνηθεί με μεικτή τεχνική, παστέλ, ακρυλικό και λάδι. Όπως σημειώνεται από τον γλύπτη Χρίστο Σκαλκώτο στον συνοδευτικό κατάλογο της έκθεσης, πρόκειται για ζωγραφικά έργα χωρίς ιδιαίτερους ρεαλιστικούς φορμαλισμούς, που αποδίδουν τονικές και πλαστικές αξίες, άλλοτε με την κυβιστική δυναμική της γραφής του δημιουργού και άλλοτε με την χρωματική του ρεαλιστική αντικειμενικότητα.
Ο ζωγράφος στοχεύοντας σε μία «ζωντανή» τέχνη, στην πρώτη ενότητα του έργου του μιλά για τον πολίτη του μόχθου, την καθημερινότητα, την αγωνία που τον διακατέχει  και τον αγώνα που πραγματοποιεί. Στη δεύτερη κυριαρχεί το σύγχρονο και παράλληλα απρόσωπο αστικό τοπίο, ενώ στην τρίτη κυριαρχεί η σκληρή δουλειά στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη.
Εγκαίνια: Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 19:30
Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μελίνα»: Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης – Θησείο, Στάση Μετρό: Κεραμεικός
 τηλ. 210-3452150
Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη έως Σάββατο: 10:00 – 20:00 & Κυριακή: 10:00 – 14:00
Είσοδος  ελεύθερη

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.