Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ : Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ : Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Στο Δήμος Αγίας Βαρβάρας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα λειτουργήσει το Κοινωνικό Φροντιστήριο με τη συμμετοχή εθελοντών δασκάλων και καθηγητών της περιοχής μας.
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο, σε συνδυασμό με τα προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας και τα προγράμματα για τους μετεξεταστέους μαθητές που πραγματοποιούνται με τη  συνεργασία του  Πανεπιστήμιου Αθηνών στα σχολεία της περιοχής μας, έχει στόχο την πλήρη υποστήριξη των μαθητών ώστε να ολοκληρώσουν με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου παρέχονται δωρεάν μαθήματα σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.
Τα μαθήματα πραγματοποιηθούν σε δομές του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.
Οι αιτήσεις για την εγγραφή στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίας Βαρβάρας ξεκίνησαν και οι γονείς των μαθητών μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Γραφείο της Τράπεζας Χρόνου του Δήμου (10:00- 12:00). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2132019351 (κα. Δεληγιάννη Ρέα).
Παρακαλούμε όπως δηλώσετε το ενδιαφέρον σας μέχρι 7 Οκτώβρη ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τα τμήματα και να ενημερωθεί το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Πληροφορίες: Δεληγιάννη Ρέα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:2132019351Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.