Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «το ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ ξανά στη ΚΡΗΤΗ»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

«το ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ ξανά στη ΚΡΗΤΗ»


Παζάρι βιβλίου από το  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΔΟΤΩΝ - ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.)  διοργανώνεται για δεύτερη φορά στο Ηράκλειο Κρήτης
ΛΕΩΦ. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ 70-72 ΣΕ ΔΥΟ ΟΡΟΦΟΥΣ (στο πρώην πολυκατάστημα ΦΩΚΑΣ)
Από 1/10  έως 29/11/2014
Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά  10:00 π.μ.  έως 9 :00 μ.μ.
Σάββατα :  10:00 π.μ.  έως 8 :00 μ.μ.
Κυριακές και Αργίες κλειστά.
Στο παζάρι βιβλίου συμμετέχουν  150 εκδοτικοί οίκοι
Το παζάρι βιβλίου στην Κρήτη διοργανώνεται για δεύτερη φορά . Το πρώτο παζάρι βιβλίου είχε πραγματοποιηθεί το 2013 στο εμπορικό κέντρο TALOS PLAZA,  ενώ για το φετινό θα πραγματοποιηθεί  στο κέντρο της πόλης στην Λεωφ.Καλοκαιρινού 70-72 (στο πρώην πολυκατάστημα Φωκάς) με περισσότερους εκδότες και τίτλους βιβλίων από την προηγούμενη φορά.

Τα Βιβλία που διατίθενται στο παζάρι έχουν εκδοθεί τουλάχιστον δύο χρόνια πριν και κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των  βιβλιοπωλείων η τιμή τους δε είναι τουλάχιστον 70% χαμηλότερη , σε σχέση με την αρχική τιμή που είχαν στα βιβλιοπωλεία.
Όλα τα βιβλία διαθέτουν αυτοκόλλητη ετικέτα  barcode με την τελική τιμή πώλησης ώστε το κοινό να βλέπει την τιμή που αγοράζει το κάθε βιβλίο.
250.000 βιβλία -  150 εκδοτικών επιχειρήσεων σε τιμές που αρχίζουν από 0,50 μόλις λεπτά.
Βιβλία όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες.
Λογοτεχνία κλασσική και μοντέρνα, ελληνική και ξένη, ποίηση, παιδική λογοτεχνία αλλά και εικονογραφημένα, κόμικς, άλμπουμ, λευκώματα,  βιβλία για μαγειρική, για το αυτοκίνητο. Βιβλία ιστορικά, κοινωνιολογίας, ψυχολογίας, πολιτικά αλλά και οικονομίας. Βιβλία για κάθε ηλικία, βιβλία ΟΛΩΝ των κατηγοριών.
Δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στο ποσό η στην ποσότητα αγοράς και η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Μπορεί να αγοράσει κανείς και ένα μόνο βιβλίο με 0,50 λεπτά.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.