Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Φεστιβάλ Έκφραση Αθήνα στο θεατράκι της Πλατείας Κουμουνδούρου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014

Φεστιβάλ Έκφραση Αθήνα στο θεατράκι της Πλατείας Κουμουνδούρου

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και το Ελληνικό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου  πραγματοποιούν για δεύτερη συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ «Έκφραση Αθήνα.
Από τις 5 έως τις 11 Σεπτεμβρίου  το θεατράκι της πλατείας Κουμουνδούρου, φιλοξενεί παραστάσεις θεάτρου και χορού, δίνοντας βήμα έκφρασης σε νέους δημιουργούς.
Η δράση αναδεικνύει την ήδη σημαντική πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων, εντάσσοντας στο πρόγραμμά του πολιτιστικές δραστηριότητες σε ανοικτούς χώρους.
Παράλληλα, μέσω του Φεστιβάλ ενισχύεται η ελεύθερη επικοινωνία του πολιτιστικού αγαθού προς τους δημότες αλλά και επισκέπτες της Αθήνας ενώ ταυτοχρόνως προβάλλεται η σύγχρονη πολιτιστική δημιουργία.
Όλες οι παραστάσεις ξεκινούν στις  21.00
Η είσοδος για όλες τις παραστάσεις είναι ελεύθερη

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.