Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ανακύκλωση μπαταριών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακύκλωση μπαταριών

Πρόσκληση προς επαγγελματίες  που δραστηριοποιούνται στα όρια του δήμου Αθηναίων για την τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης μπαταριών στις επιχειρήσεις τους, απευθύνει η Διεύθυνση  Καθαριότητας - Ανακύκλωσης & Συντήρησης Μηχανολογικού Εξοπλισμού του δήμου Αθηναίων. 
Στο πλαίσιο της αιγίδας που χορηγεί στο πρόγραμμα ανακύκλωσης μπαταριών, της εταιρίας ΑΦΗΣ, καλεί τους ενδιαφερόμενους, να επικοινωνήσουν με  την εταιρεία ΑΦΗΣ  στο τηλ. 210-8030244 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα  www.afis.gr, προκειμένου να προμηθευτούν, δωρεάν, στο χώρο τους  ένα κάδο ανακύκλωσης μπαταριών.
Επισυνάπτεται ενημερωτικό κείμενο για τον κύκλο ζωής της μπαταρίας


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.