Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Athens Bike Festival στην Τεχνόπολις
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Athens Bike Festival στην Τεχνόπολις

Το Athens Bike Festival, φιλοξενεί για πέμπτη συνεχή χρονιά, από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2014, η Τεχνόπολις του δήμου Αθηναίων.Μια γιορτή του ποδηλάτου στο κέντρο της Αθήνας που δίνει την ευκαιρία στους Αθηναίους να δουν και να δοκιμάσουν ποδήλατα και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που θα τους φέρουν σε επαφή με έναν άλλο τρόπο ζωής.
Το Bike Festival διοργανώνεται κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας και αναπτύσσεται σε δύο βασικούς άξονες:
 Ποδήλατα: οι επισκέπτες ανακαλύπτουν τις διάφορες εναλλακτικές σε όλες τις κατηγορίες ποδηλάτων.
Εκδηλώσεις: διαδραστικές ή μη, οι εκδηλώσεις δημιουργούν την αίσθηση της γιορτής, δίνουν την ευκαιρία της συμμετοχής, εκπαιδεύουν, εμπνέουν έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής και κίνησης.
Τεχνόπολις , Δεξαμενές Καθαρισμού (Δ10) , Παλαιοί Φούρνοι (Δ6) , Νέοι Φούρνοι (Δ7) , Μηχανουργείο (Δ12) , Κεντρική Αυλή , Προαύλιο αίθουσας - Μηχανουργείο (Δ12): Πειραιώς 100, Γκάζι
Ώρες λειτουργίας:
19/9: 18.00-21.00,
20-21/9: 10.00-21.00


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.