Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Ιλίου: Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών ενός (1) ατόμου του κλάδου ΥΕ Οικογενειακών Βοηθών.
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014

Δήμος Ιλίου: Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών ενός (1) ατόμου του κλάδου ΥΕ Οικογενειακών Βοηθών.

 Ο Δήμος Ιλίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, ενός (1) ατόμου  του κλάδου ΥΕ Οικογενειακών Βοηθών, για την αντιμετώπιση κατεπείγουσων και πρόσκαιρων αναγκών  του τμήματος ΚΑΠΗ
της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Ιλίου που αφορούν σε ηλικιωμένους, άτομα με αναπηρία και μοναχικά άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας.
Η έναρξη της 5ήμερης προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων αρχίζει την 01/07/2014 και λήγει την 07/07/2014.
Δείτε εδώ την προκήρυξη αναλυτικά

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.