Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής στις γειτονιές της πόλης με «Τραγούδια που αγαπάμε και τραγουδάμε»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014

Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής στις γειτονιές της πόλης με «Τραγούδια που αγαπάμε και τραγουδάμε»

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Αθηναίων θέλοντας να δώσει μία μουσική νότα στα βράδια των Αθηναίων, παρουσιάζει το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων, στις γειτονιές της Αθήνας, με το Μανώλη Σκουλά και τη Δώρα Λουΐζου να ερμηνεύουν λαϊκά και έντεχνα Τραγούδια που αγαπάμε και τραγουδάμε, σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών.
Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 8 Ιουλίου στην Πλατεία Αγίας Αικατερίνης στα Κάτω Πετράλωνα, την Τετάρτη 9 Ιουλίου στην Πλατεία Μεσολογγίου στο Παγκράτι και την Πέμπτη 10 Ιουλίου στην Πλατεία Αγίου Θωμά Αμπελοκήπων.
Μουσική διεύθυνση: Χρήστος Χαλκιάς
Ώρα έναρξης: 8.30μ.μ.
Είσοδος: Ελεύθερη

Γραφείο Τύπου
Οργανισμού, Πολιτισμού
& Νεολαίας Δήμου Αθηναίων
( (210) 52 84 885 - 886
press1.opanda@gmail.com
www.cityofathens.gr/opanda

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.