Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Διήμερη Γιορτή Ρυθμικής Γυμναστικής
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014

Διήμερη Γιορτή Ρυθμικής Γυμναστικής

Ο Δήμος Χαϊδαρίου και η Διεύθυνση Νεολαίας Αθλητικών και Πολιτιστικών Υπηρεσιών, στο πλαίσιο των αθλητικών εκδηλώσεων διοργάνωσε το Σάββατο 14 Ιουνίου στις 7 μ.μ. και την Κυριακή 15 Ιουνίου στις 11 π.μ., τη Διήμερη Γιορτή Ρυθμικής Γυμναστικής.
260 αθλήτριες ηλικίας 4-15 ετών, είχαν τη χαρά να παρουσιάσουν μια ποικιλία από προγράμματα Ρυθμικής Γυμναστικής. Προγράμματα με μπάλες, στεφάνια, σχοινάκια, κορδέλες, κορίνες, αλλά και ελεύθερα προγράμματα με στοιχεία γενικής γυμναστικής, μοντέρνου χορού και προακροβατικών ασκήσεων που ενθουσίασαν τους θεατές οι οποίοι με το θερμό τους χειροκρότημα επιβράβευσαν τις αθλήτριες.
Η γιορτή πραγματοποιήθηκε για 21η συνεχή χρονιά, στο Κλειστό Γυμναστήρια Χαϊδαρίου «Χρήστος Αγγουρακής».

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.