Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δελτίο Τύπου: Εγκρίθηκε το σύνολο των προτάσεων του Δήμου Ιλίου για ένταξη των Βρεφονηπιακών Σταθμών στο Ε.Σ.Π.Α.
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

Δελτίο Τύπου: Εγκρίθηκε το σύνολο των προτάσεων του Δήμου Ιλίου για ένταξη των Βρεφονηπιακών Σταθμών στο Ε.Σ.Π.Α.

Εγκρίθηκε το σύνολο των προτάσεων που κατέθεσε ο Δήμος Ιλίου για την ένταξη των Βρεφονηπιακών Σταθμών στη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της Ε.Ε.Τ.Α.Α. με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Ε.Σ.Π.Α., ενώ παράλληλα με το πρόγραμμα θα εξασφαλιστεί και το απαραίτητο προσωπικό για την απρόσκοπτη λειτουργία των Σταθμών
Η εξ’ ολοκλήρου ένταξη των προτάσεων του Δήμου Ιλίου στο πρόγραμμα Ε.Σ.Π.Α. είναι το αποτέλεσμα της καλής προετοιμασίας του συνόλου των Υπηρεσιών του Δήμου και ειδικότερα του Προσωπικού της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής, όπου κατέθεσαν ολοκληρωμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις, καθώς επίσης και της διαρκούς προσπάθειας της Διοίκησης για έμπρακτη στήριξη της οικογένειας.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.