Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.Ε.Τ.Α.A.
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.Ε.Τ.Α.A.

Φιλοξενία παιδιών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς και στα ΚΔΑΠ
O Δήμος Περιστερίου ενημερώνει ότι η φιλοξενία παιδιών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς και στα ΚΔΑΠ για το σχολικό έτος 2014 - 2015 εξασφαλίστηκε μέσω του ΕΣΠΑ, με κοινοτικούς πόρους και από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εργασίας.
Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά τα οποία αναφέρονται αναλυτικά στην Πρόσκληση, θα πρέπει να αποσταλούν από τις  ενδιαφερόμενες μητέρες προς την Ε.Ε.Τ.Α.A. αποκλειστικά ταχυδρομικά  ή με courier από τις 25/7/2014 έως τις 4/8/2014.
Η Αίτηση θα ξεκινήσει να διατίθεται ΜΟΝΟ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ από τις 25/7/2014.
Όλες τις πληροφορίες για το Πρόγραμμα μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. : www.eetaa.gr 


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.