Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Καλοκαιρινή προσφορά
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Καλοκαιρινή προσφορά

Προσφορά έκπτωση 10%
Φυσικά φυτικά αντηλιακά σώματος & προσώπου για προστασία από τη βλαβερή UVA/UVB ακτινοβολία για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη και μέσα στο νερό
(SPF45)Φυσικό αντηλιακό για όλη την οικογένεια (JASON)
Φυσικό αντηλιακό σώματος & προσ...ώπου με δείκτη προστασίας 45 για όλη την οικογένεια. Αντηλιακή κρέμα με εξαιρετική υφή, απορροφάται τέλεια χωρίς να λαδώνει, ενώ χαρίζει προστασία μακράς διαρκείας από τη βλαβερή UVA/UVB ακτινοβολία
http://biotevma.gr/eshop/-/780-spf45-jason-.html

(SPF45) Φυσικό αντηλιακό sport me έξτρα αντοχή σε νερό και ιδρώτα (JASON)Φυσικό αντηλιακό σώματος & προσώπου με δείκτη προστασίας 45 - έξτρα αντοχή σε νερό και ιδρώτα. Μη λιπαρή αντηλιακή κρέμα, χαρίζει προστασία από τη βλαβερή UVA/UVB ακτινοβολία για μακρύ χρονικό διάστημα. Ιδανική για έντονη δραστηριότητα κάτω από τον ήλιο, ακόμη και μέσα στο νερό.
http://biotevma.gr/eshop/-/781-spf45-sport-me-jason.html

(SPF45)Φυσικό παιδικό αντηλιακό (JASON)
Φυσικό παιδικό αντηλιακό σώματος & προσώπου με δείκτη προστασίας 45. Ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα
http://biotevma.gr/eshop/-/782-spf45-jason.html

(SPF 30) Φυσικό αντηλιακό σώματος & προσώπου με ορυκτά(JASON)
Φυσικό αντηλιακό σώματος & προσώπου με ορυκτά και δείκτη προστασίας 30.
Ιδανικό για ευαίσθητο δέρμα.
Αντηλιακή κρέμα με πλούσια υφή, απορροφάται χωρίς να λαδώνει, ενώ προστατεύει από τη βλαβερή UVA/UVB ακτινοβολία για μακρύ χρονικό διάστημα.Φυσικό αντηλιακό σώματος & προσώπου με ορυκτά και δείκτη προστασίας 30
http://biotevma.gr/eshop/-/783-spf-30-jason.html

(SPF 20) Φυσικό αντηλιακό προσώπου (JASON)
Φυσικό αντηλιακό προσώπου με δείκτη προστασίας 20+ για όλους τους τύπους δέρματος. Μη λιπαρή αντηλιακή κρέμα προσώπου με εξαιρετικά απαλή και ελαφριά υφή, απορροφάται τέλεια από το δέρμα.
http://biotevma.gr/eshop/-/784-spf-20-jason.html

(SPF 30) Βρεφικό και Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα με Δείκτη Προστασίας SPF 30 (Lavera)
Υψηλή προστασία για το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών από την υπεριώδη ακτινοβολία και τα εγκαύματα με πολύτιμα βιολογικά συστατικά, προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες του νεανικού δέρματος και ταυτόχρονα προστατεύει το δέρμα από την απώλεια υγρασίας . Είναι αδιάβροχο και λειτουργεί αμέσως μετά την εφαρμογή.
http://biotevma.gr/eshop/-/787-spf-30-spf-30-lavera.html

(SPF 30) Αντηλιακό για Ευαίσθητο Δέρμα με Δείκτη Προστασίας SPF 30 (Lavera )
Για ιδιαίτερα ευαίσθητα και επιρρεπές στον ερεθισμό δέρμα Η πλούσια φόρμουλα με βιολογικό έλαιο νυχτολούλουδου καταπραΰνει την ευαίσθητη επιδερμίδα και προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία.
http://biotevma.gr/eshop/-/788-spf-30-spf-30-lavera-.html
Δείτε περισσότερα
(7 φωτογραφίες)

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.