Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου 2014
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014

Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου 2014

Με ξεχωριστές παραγωγές εγχώριες και ξένες, υποδέχεται και φέτος το φιλότεχνο κοινό του το Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου 2014.Εικοσιεπτά είναι οι εγχώριες παραγωγές που φιλοξενούνται σε πολιτιστικούς χώρους στην Αθήνα και στην Επίδαυρο και πλήθος οι πρωτοεμφανιζόμενοι στο Φεστιβάλ σκηνοθέτες.
Οι Ιώ Βουλγαράκη, Θέμελης Γλυνάτσης, Κατερίνα Ευαγγελάτου, Δημήτρης Καραντζάς, Έκτορας Λυγίζος, Γιάννης Μόσχος ,Θάνος Παπακωνσταντίνου, Χρήστος Στέργιογλου, Σάββας Στρούμπος ,Δημήτρης Τάρλοου, μερικοί εξ αυτών, που σκηνοθετούν για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Αθηνών- Επιδαύρου.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στον ιστοσελίδα του φεστιβάλ www.greekfestival.grΠροσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.