Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έκθεση Art Construction And Decoration Works
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Έκθεση Art Construction And Decoration Works


Ο  εικαστικός καλλητέχνης Manuel D. παρουσιάζει την πρώτη του προσωπική δουλεία στην έκθεση που πραγματοποιείται στην αίθουσα εικαστικών τεχνών στο Δημαρχείο του Περιστερίου εγκαινιάζοντας την, την Τετάρτη 09/07/2014 και ώρα 20:00.
Πρόκειται για την προσωπική του συλλογή από αντικείμενα κατασκευασμένα από τον ίδιο,που διακοσμούν  τον προσωπικό μας  χώρο,και όχι μόνο, χαρίζοντας μια ξεχωριστή αίσθηση φαντασίας, λειτουργικότητας και προτοτυπίας συνδιάζοντας αρμόνικα υλικά όπως  πέτρα ξύλο σίδερο φως
μετατρέποντας  τα απλά καθημέρινα χρειστικά αντικείμενα σε ξεχωριστά  έργα τέχνης  χαρίζοντας τους με αυτό τον τρόπο  μια ξεχωρίστη εικόνα στον χώρο μας γιατί..κάποιοι άνθρωποι ψάχνουν  για ένα όμορφο μέρος, ενώ κάποιοι άλλοι φτιάχνουν  ένα μέρος όμορφο!
Σας περιμένουμε λοιπόν ώστε να μετατρέψουμε τον προσωπικό μας χώρο σε ένα μοναδικό  μέρος της αρεσκείας μας προσθέτοντας πολύ φαντασία με τις ξεχωριστές δημιουργίες του Manuel D.
09/07/-13/07/2014  Εκθεσιακή Αίθουσα του Δημαρχείου Περιστερίου
 



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.