Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Αγαπάμε & Φροντίζουμε το Περιβάλλον» Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στον Δήμο Ιλίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

«Αγαπάμε & Φροντίζουμε το Περιβάλλον» Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στον Δήμο Ιλίου

Με σύνθημα «Αγαπάμε & Φροντίζουμε το Περιβάλλον» ο Δήμος Ιλίου σε συνεργασία με Δημοτικά Σχολεία της πόλης, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014, διοργανώνει δεντροφύτευση στη Λεωφόρο Φυλής.
Η δράση θα ξεκινήσει από τις 10:00 το πρωί, στη Λεωφόρο Φυλής, στο ύψος της οδού Ερμιόνης, όπου η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Ιλίου και τα παιδιά Δημοτικών Σχολείων της πόλης, θα δώσουν το δικό τους οικολογικό μήνυμα.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.