Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: "Μπερνάντα" από τη Δραματική Σχολή στο Θέατρο Πέτρας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

"Μπερνάντα" από τη Δραματική Σχολή στο Θέατρο Πέτρας

Το έργο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα Το σπίτι της Μπερναρντα Αλμπα απο την Ισπανία του 1936 μεταφέρεται διασκευασμένο στο 2014 ως Μπερνάντα στη σκηνή " Πήτερ Μπρουκ" του Θεάτρου Πέτρας, την
Παρασκευή 6 Ιουνίου στις 9:30 το βράδυ. Μια πολιτική παραβολή για μια γυναίκα αυταρχική που εξουσιάζει τις πέντε κόρες της επιβάλλοντας με το φόβο τα δικά της πιστεύω, και μία δούλα που συνεργεί σε αυτή την κατάσταση και κινεί τα νήματα για δικό της κέρδος επιβαρύνωντας τη ψυχολογική βία της οικογένειας. Όταν όμως η εξουσία μπαίνει μέσα σε ένα σπίτι με σκοπό να χειραγωγήσει τον ψυχισμό του κάθε μέλους της δεν αργεί να έρθει και η επανάσταση. Έτσι στη δεύτερη πράξη του έργου που επιλέχθηκε να παρουσιαστεί βλέπουμε τον εγκλεισμό που βιώνει η οικογένεια, τα ξεσπάσματά τους και το τι είναι ικανές να κάνουν για την επιβίωσή τους.
Παίζουν οι τριτοετείς σπουδάστριες της Δραματικής Σχολής: Γιουρμετάκη Μαρία, Κοκκίνη Γεωργία, Κουκουλιάτρα Άννα, Μίαρη Τζίνα, Μπεζιούλα Χάρις, Νικοπούλου Χριστίνα, Σαρέλη Μαρία.
Διδασκαλία: Νίκος Καραγέωργος
06.06.2014
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. 


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.