Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας στις Βιβλιοθήκες του δήμου Αθηναίων για παιδιά 6 έως 12 ετών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας στις Βιβλιοθήκες του δήμου Αθηναίων για παιδιά 6 έως 12 ετών

Για 3η  συνεχόμενη χρονιά από τις 15 Ιουνίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου οι Βιβλιοθήκες του Δήμου Αθηναίων - Κεντρική Βιβλιοθήκη & Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Ιωάννειου Πνευματικού Κέντρου συμμετέχουν  στην πανελλήνια εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας - που οργανώνεται από το Future Library και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Φέτος θα ξεδιπλώσουν χάρτες, ζωγραφιές και παιχνίδια και θα καλέσουν τα παιδιά να γνωρίσουν Αντίθετους Κόσμους, αλλά και να ανακαλύψουν τα σημεία όπου αυτοί συναντιούνται.
«Το σωστό» και «το λάθος», «το χοντρό» και «το αδύνατο», έννοιες αντίθετες, που μας βοηθούν να αντιληφθούμε και να ερμηνεύσουμε τον κόσμο και τη ζωή και μας μυούν στη διαλεκτική. «Μια μέρα με φως και σκοτάδι» , «Η μέρα του άγριου και του ήμερου», «Η μέρα της αρχής και του τέλους», «Η μέρα του κρύου και του ζεστού», και πολλές άλλες, θα δώσουν το έναυσμα για δράσεις και συζητήσεις, θα ενθαρρύνουν την ουσιαστική επαφή των παιδιών με τους χώρους της βιβλιοθήκης και –φυσικά – με τα ίδια τα βιβλία και την Ανάγνωση.
Η 3η Καλοκαιρινή Εκστρατεία με τίτλο "Ό,τι κι αν σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο!” καλωσορίζει τα παιδιά και τους νέους στο γεμάτο αντιθέσεις κόσμο των βιβλιοθηκών! Έναν κόσμο πλημμυρισμένο από ιστορίες, ανθρώπους, φύση, μουσική, επιστήμες, τέχνες, χάρτες, μαγειρική, χρώματα, έναν κόσμο γεμάτο συναισθήματα. Τον κόσμο μας!
Οι δράσεις απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 6 - 12 ετών και θα πραγματοποιούνται στους χώρους των βιβλιοθηκών.
Η συμμετοχή στα προγράμματα είναι δωρεάν με προεγγραφή, η οποία γίνεται στις Βιβλιοθήκες.
Για τα προγράμματα της Κεντρικής Βιβλιοθήκης υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στο  http://goo.gl/2FSLmB

Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων,  www.opanda.gr
Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη
Δομοκού 2 Σταθμός Λαρίσης
Πληροφορίες στο τηλ. 210-88.10.884
email: publibrath@yahoo.gr
Βιβλιοθήκη Ιωάννειου Πνευματικού Κέντρου
Πανόρμου 59
Τηλ. Επικ. 210-69.83.905-6
email: biblio12@otenet.gr
Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα με τις δράσεις
Στην Κεντρική Βιβλιοθήκη587.82 KB
Στην Βιβλιοθήκη του Ιωάννειου Πνευματικού Κέντρου στην Πανόρμου 564.04 KB



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.