Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Φωτογραφία Δυτικά έκθεση φωτογραφίας: Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ..
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Φωτογραφία Δυτικά έκθεση φωτογραφίας: Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ..

Φθάνοντας στη λήξη της φετεινής μας χρονιάς και έχοντας αφήσει πίσω μας έξι πετυχημένες εκθέσεις και σημαντικές παρουσιάσεις (στο χώρο μας στο ΚΥΒΕ Περιστερίου) από καταξιωμένους φωτογράφους όπως Αρτίκο, Κακαρούχα, Ραγουζαρίδη, Δέτση, Παυλάκη κ.α. καθώς και το αφιέρωμα στον ζωγράφο Παρθένη με θέμα: Τέχνη και Πνεύμα παρουσιασμένο από τον ιστορικό τέχνης κ. Σπύρο Μοσχονά και ολοκληρώνοντας με τη συμμετοχή μας στο 3ο Φεστιβάλ Φωτογραφίας Μεσολογγίου σας Προσκαλούμε στο κλείσιμο της φετεινής μας φωτογραφικής πορείας στο Δημαρχιακό Μέγαρο Περιστερίου (Καραθεοδωρή & Εθν.Αντιστάσεως) στην Φωτογραφική 'Εκθεση μας που θα διαρκέσει από τις 23 Ιουνίου μέχρι τις 2 Ιουλίου 2014 αλλά και στην πολύ
σημαντική εκδήλωση που διοργανώνουμε στις 27 Ιουνίου στα πλαίσια της Εκθεσης με βασικό καλεσμένο μας τον κ. Πλάτωνα Ριβέλλη -φωτογράφο, δάσκαλο φωτογραφίας και συγγραφέα θεωρητικών βιβλίων για τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο- με θέμα "Ο Ερασιτέχνης φωτογράφος στην εποχή του διαδικτύου".
..Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ..
O  Πλάτωνας Ριβέλλης θα μιλήσει την Παρασκευή το βράδυ στο Δημαρχειακό Μέγαρο Περιστερίου με θέμα την ιδιομορφία της παρουσίας του ερασιτέχνη φωτογράφου κατά την εποχή της κυριαρχίας του διαδικτύου. Θα επισημάνει τις αλλαγές στόχων και μεθόδων, καθώς και την νέα δημιουργική και ηθική ευθύνη που φαίνεται να επιβάλλονται από την ψηφιακή ευκολία και τη διαδικτυακή κυριαρχία. Παράλληλα θα αναφερθεί και στην δική του φωτογραφική πορεία.
Θερμές ευχαριστείες στο Δήμο Περιστερίου για την αμέριστη υποστήριξή του στην ομάδα μας και ιδιαίτερα στην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κυρία Μαίρη Τσιώτα.
Ωράριο λειτουργίας της εκθεσης
9:00πμ-2:00μμ και 6:00μμ-9:30μμ καθημερινές
10:00πμ-1:00μμ και 6:00μμ-9:00μμ Σαββάτο, Κυριακή


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.