Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ψηφιακό ραντεβού κάτω από τα αστέρια στο "ΣΙΝΕ ΠΕΡΑΝ"! - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Ψηφιακό ραντεβού κάτω από τα αστέρια στο "ΣΙΝΕ ΠΕΡΑΝ"! - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Από τις 29 Μαΐου 2014 ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος Περιστερίου "ΣΙΝΕ ΠΕΡΑΝ" έγινε ψηφιακός! Είναι ο πρώτος δημοτικός θερινός κινηματογράφος της Δυτικής Αθήνας και ένας από τους πρώτους στην υπόλοιπη Αττική, που θα έχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην οθόνη του προσφέροντάς μας μαγικές κινηματογραφικές βραδιές.
Ο καταπράσινος κήπος του ΣΙΝΕ ΠΕΡΑΝ είναι γνωστός για τους κατοίκους του Περιστερίου, καθώς και σημείο αναφοράς για όλες τις περιοχές των δυτικών προαστίων αλλά γιατί όχι και όλης της Αθήνας, δεδομένου ότι ο κινηματογράφος απέχει μόλις 100μ από τον σταθμό Μετρό "Περιστέρι".
Έτσι δόθηκε φέτος έμφαση στον τεχνολογικό εξοπλισμό και στο πρόγραμμα με ταινίες Α' προβολής, που σε συνδυασμό με τον καταπράσινο κήπο και το πλούσιο μπαρ θα ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό θεατή!
Όλα αυτά βέβαια θα πραγματοποιηθούν διατηρώντας την τιμολογιακή πολιτική εισιτηρίων στο χαμηλότερο επίπεδο της αγοράς για κινηματογράφους Α' Προβολής.
Η Γενική είσοδος είναι €6.00 ενώ το μειωμένο εισιτήριο είναι €4,50 και αφορά: (φοιτητές, παιδιά έως 12 ετών, άνεργους, άνω των 65 ετών, ένστολους). Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν έχουμε ένα επιπλέον λόγο να απολαύσουμε τις ταινίες στο αγαπημένο μας ΣΙΝΕ ΠΕΡΑΝ!


Λόγω της Α΄ Προβολής είναι πιθανές κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα ή και στις ώρες προβολών. Καλό θα είναι πριν επισκεφθείτε τον κινηματογράφο να καλείτε στο 210 5780892. Οι ταινίες συνήθως αλλάζουν κάθε Πέμπτη.
Το ενδεικτικό πρόγραμμα μέχρι και τις 16 Ιουλίου έχει ως εξής:
• 5-11 Ιουνίου (21:00 & 22:50) ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ; (Νο1 κωμωδία στη Γαλλία)
• 12-18 Ιουνίου (20:50) ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ 2 (Κιν. Σχέδια)
• 12-18 Ιουνίου (22:50) ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ; (Νο1 κωμωδία στη Γαλλία)
• 19 Ιουνίου- 02 Ιουλίου ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ (Γυρισμένο στην Ελλάδα με Κρίστεν Ντανστ, Βιγκο Μορτεσεν)
• 3-09 Ιουλίου ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΖΙΓΚΟΛΟ (Κομεντί. Γουντι Αλεν, Τζον Τορτούρο, Σάρον Στόουν)
• 10-16 Ιουλίου Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ (Κοινωνικό, Κόλιν Φέρθ, Νικόλ Κίντμαν)
Για αλλαγές στις ημερομηνίες ή στις ταινίες, καλείτε πάντα τον κινηματογράφο.
Για το υπόλοιπο διάστημα θα ενημερωθείτε σύντομα.





Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.