Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 22η Γιορτή Βιβλίου Δήμου Κορυδαλλού- Αφιερωμένη στον Δομήνικο Θεοτοκόπουλο
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

22η Γιορτή Βιβλίου Δήμου Κορυδαλλού- Αφιερωμένη στον Δομήνικο Θεοτοκόπουλο

Ξεκινά το Σάββατο 21 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 29 Ιουνίου, η 22η Γιορτή Βιβλίου του Δήμου Κορυδαλλού στην πλατεία Αγ. Γεωργίου με τη συμμετοχή των βιβλιοπωλών της πόλης και παράλληλες εκδηλώσεις. Η φετινή γιορτή είναι αφιερωμένη στον Δομήνικο Θεοτοκόπουλο με αφορμή τα 400 χρόνια από τον θάνατο του.
Η γιορτή διοργανώνεται σε συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία της πόλης και στις εκδηλώσεις περιλαμβάνονται προβολές ταινιών, συναυλίες, θέατρο σκιών, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια. Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
Σάββατο 21/6 Ώρα 19.00 Έναρξη 22ης Γιορτής Βιβλίου
 Κυριακή 22/6 Ώρα 21.00 Προβολή παιδικής ταινίας
 Δευτέρα 23/6 Ώρα 19.00 Future Library «Η μέρα των αντιθέτων – Το μικρό και το ΜΕ-ΓΑΛΟ»- Παιδιά και μεγάλοι φέρνουμε μαζί μας το αγαπημένο μας βιβλίο και το συστήνουμε στο κοινό. Ώρα 21.00 προβολή παιδικής ταινίας.
Τρίτη 24/6 Ώρα 21.00 παράσταση Θεάτρου Σκιών.
Τετάρτη 25/6 Ώρα 20.30: Χαιρετισμός του δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη- Εκδήλωση-αφιέρωμα στον Δομήνικο Θεοτοκόπουλο «El Greco - 400 χρόνια από το θάνατο του» mε τις εικαστικούς Γεωργία Δαμοπούλου & Κάλλια Παπαθεοδώρου. Συμμετέχει η Ένωση Κρητών Κορυδαλλού Νικαίας «Ο Άγιος Ανδρέας Κρήτης». Ώρα: 21.00: προβολή ταινίας.
Πέμπτη 26/6 Ώρα 20.00: «Χορεύουμε την Ελλάδα»- παρουσίαση τμήματος Παραδοσια-κών χορών Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού. Διδασκαλία Σπαθιά Ελένη, Τριανταφυλλίδης Δημήτρης.
Παρασκευή 27/6 Ώρα 18.30 4o Τουρνουά Blitz σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Όμιλο Κορυδαλλού.
Κυριακή 29/6 Ώρα 20.30: Συναυλία Ωδείων Δήμου Κορυδαλλού – ερασιτεχνικά σύνολα
 ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ και Ωδείο «ΕΝΤΕΧΝΟΝ»
Λήξη 22ης Γιορτής Βιβλίου.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.