Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Καλοκαιρινή εκστρατεία στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Βαρβάρας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

Καλοκαιρινή εκστρατεία στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Βαρβάρας

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Βαρβάρας «Ν.Χαχλάκης», σε συνεργασία με το δίκτυο Future Library, διοργανώνει την 2η Καλοκαιρινή Εκστρατεία με τίτλο «Ό,τι σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο- Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις βιβλιοθήκες!». Στόχος είναι τα παιδιά μέσα από παιχνίδι, ζωγραφική, κατασκευές, πειράματα και πολλές δράσεις να ταξιδέψουν στον κόσμο των βιβλίων.
Από τις 16 Ιουνίου ως τις 18 Ιουλίου και από τις 2 Σεπτεμβρίου ως τις 9 Σεπτεμβρίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη θα πραγματοποιηθούν 25 εκδηλώσεις για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες. Η υλοποίηση των δράσεων της
Καλοκαιρινής Εκστρατείας θα αποτελέσει μια δημιουργική διέξοδο για τα παιδιά της πόλης μας τους καλοκαιρινούς μήνες.
Δείτε το πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή στις δράσεις :
Δημοτική Βιβλιοθήκη « Ν. Χαχλάκης» - Σερίφου 2 Τηλέφωνο: 2105699423
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 8.30 π.μ – 3 μ.μ., Τετάρτη 1 μ.μ - 6.30 μ.μ.

Δείτε εδώ:

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.