Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 8η «ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αιγάλεω
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014

8η «ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αιγάλεω

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγάλεω διοργανώνει το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 την 8η «ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ». Εργαζόμενοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας και εθελοντές θα βρίσκονται έξω από τα SUPER MARKETS της πόλης, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του
Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, το οποίο στηρίζει σταθερά περισσότερες από 450 οικογένειες.
Σας καλούμε όλους να συνδράμετε το κοινωνικό έργο του Δήμου από το περίσσευμα της ψυχής σας και να δώσετε χαρά στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται.


Δείτε εδώ τα Κοινωνικά παντοπωλεία στην Δυτική Αθήνα


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.