Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 13ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις στη Τεχνόπολις
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

13ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις στη Τεχνόπολις

Με 116 συμμετοχές από 14 χώρες, πραγματοποιείται φέτος το 13ο  Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις.
Το πρώτο ραντεβού της ξεχωριστής αυτής γιορτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού που τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων έχει κλειστεί για την Πέμπτη 5 Ιουνίου από 12:00 – 15:00, στις εγκαταστάσεις της Τεχνόπολις, στο Γκάζι για τη διαδικασία του Τεχνικού και του Διοικητικού Ελέγχου, όπου οι φίλοι του σπορ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν από κοντά πανέμορφα και σπάνια αυτοκίνητα, σε ένα χώρο που πραγματικά είναι ιδανικός για την περίσταση.
Την ίδια ημέρα μερικές ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η παραδοσιακή Τελετή Εκκίνησης στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στους πρόποδες της Ακρόπολης.
Από τη ράμπα θα περάσουν 116 πανέμορφα αυτοκίνητα, έτους κατασκευής από το 1953 έως το 1985, από τα οποία τα 49 ανήκουν στην κατηγορία Sporting και τα 67 στην κατηγορία Regularity. Τα πληρώματά τους εκπροσωπούν 14 διαφορετικές εθνικότητες, ενώ συνολικά οι συμμετοχές του αγώνα από το εξωτερικό φτάνουν τις 27. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως και στις δύο κατηγορίες θα ταξιδέψουν και θα αγωνιστούν στην Ελλάδα όλοι οι πρωταγωνιστές των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων της FIA, τόσο στην κατηγορία Sporting, όσο και στην κατηγορία Regularity.
Το 13ο Ιστορικό Ράλλυ  Ακρόπολις θα εξελιχθεί στην καρδιά της Στερεάς Ελλάδας, στις διαδρομές δηλαδή που στο παρελθόν έχουν γίνει πασίγνωστες σε όλο τον κόσμο μέσω του Ράλλυ Ακρόπολις, με κέντρο του την φιλόξενη και γραφική παραθαλάσσια πόλη της Ιτέας.
Η διαδρομή του 3ήμερου αγωνιστικού σκέλους της διοργάνωσης (6-7-8 Ιουνίου) περιλαμβάνει 7 Ειδικές Διαδρομές ταχύτητας στην άσφαλτο και 4 στο χώμα, μήκους 202,56 χλμ. για την κατηγορία Sporting, με τη συνολική διαδρομή να φτάνει τα 727,21 χλμ. Για την κατηγορία Regularity θα υπάρχουν 18 Ειδικές Διαδρομές ακρίβειας με πάνω από 35 χρονομετρήσεις, ενώ εδώ τα πληρώματα θα διανύσουν συνολικά περί τα 900 χλμ.
Πληροφορίες: www.historic-acropolisrally.gr
Επικοινωνία: epapatheou@acropolisrally.gr
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3453548, press@athens-technopolis.gr, www.technopolis-athens.com
Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.