Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 1ο West Young Rock Festival "Peristeri 2014"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

1ο West Young Rock Festival "Peristeri 2014"

Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει το 1ο West Young Rock Festival. Σκοπός του φεστιβάλ είναι να προσφέρει βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης σε νέους μουσικούς και νεανικά συγκροτήματα, δίνοντας την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με το κοινό.
Η διοργάνωση στηρίζεται στην ανιδιοτελή και εθελοντική συμμετοχή των μουσικών. Στο φεστιβάλ μπορούν να λάβουν μέρος μουσικά συγκροτήματα και μουσικοί από το Περιστέρι και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αθήνας (Περιστέρι, Αιγάλεω, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Ίλιον, Καματερό, Άγιοι Ανάργυροι, Αγία Βαρβάρα)
Οι όροι συμμετοχής στο φεστιβάλ δίδονται από την ιστοσελίδα του Δήμου Περιστερίου http://www.peristeri.gr. Η αίτηση συμμετοχής μουσικού συγκροτήματος ή μουσικού στο φεστιβάλ υποβάλλεται μέχρι την 5η Ιουλίου.            
Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης για τη συμμετοχή του μουσικού συγκροτήματος ή του μουσικού στο φεστιβάλ, ανακοινώνονται από την Καλλιτεχνική Επιτροπή και θα δημοσιοποιηθούν στον τοπικό Τύπο και στην ιστοσελίδα του Δήμου Περιστερίου έως την 15η Ιουλίου.
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Δημοτικό Ωδείο Περιστερίου (Εθν. Μακαρίου 1 & Κηφισού Τ.Κ 12131). Πληροφορίες ή διευκρινίσεις για τη συμμετοχή στο φεστιβάλ δίδονται καθημερινά από τη γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου  9:00 έως 21:00 στα τηλέφωνα 210-5783260, 210-5783261. 


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.