Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Η ΓΛΩΣΣΟΥ» του Μαριβώ- Θεατρική παράσταση από την ομάδα ΘεατρΙΛΙΟΝ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

Η ΓΛΩΣΣΟΥ» του Μαριβώ- Θεατρική παράσταση από την ομάδα ΘεατρΙΛΙΟΝ

Μια καθαρόαιμη κωμωδία, που αν και γράφτηκε τον 18ο αιώνα, οι χαρακτήρες, οι σχέσεις και οι συγκρούσεις της, έχουν πολλά κοινά στοιχεία με τα σημερινά ήθη των σχέσεων και του έρωτα. Μια κοινωνία κουρασμένη, κορεσμένη, βαρυφορτωμένη με όλα τα περιττά στολίδια της παρακμής της. Μια κοινωνία κοσμικών που χαριεντίζονται, ερωτεύονται, φλερτάρουν, συνάπτουν σχέσεις και τις διαλύουν εν ριπή οφθαλμού.
Με κωμικό τρόπο βγάζουν στο σφυρί, συναισθήματα, ορέξεις, ερωτικές προθέσεις και πάθη και επιδίδονται σε μια έξαλλη και λυσσαλέα κυριολεκτικά ερωτική δραστηριότητα που δεν είναι έρωτας, δεν είναι ερωτισμός, είναι μάλλον ερωτική γυμναστική…Θεατρική Ομάδα θεατρΙΛΙΟΝ (theatrILION)
Σάββατο 31 Μαΐου & Κυριακή 1 Ιουνίου 2014
Ώρα Έναρξης: 9 μ.μ.
Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Αγ. Φανουρίου 99, Ίλιον)
 Είσοδος Ελεύθερη


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.