Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έκθεση Φωτογραφία​ς Μαθητών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Έκθεση Φωτογραφία​ς Μαθητών

photo Jo. Black
Σαρανταδύο μαθητές και μαθήτριες του 26ου Γενικού Λυκείου Αθηνών, ξετυλίγουν το φωτογραφικό τους ταλέντο και παρουσιάζουν την δουλειά τους σε μία έκθεση φωτογραφίας, στις 14 Μαΐου στις 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, αίθ. «Κωνσταντίνος Καβάφης.
Η Φωτογραφική Ομάδα του Λυκείου λειτουργεί στο πλαίσιο σχετικού πολιτιστικού προγράμματος εκτός διδακτικού ωραρίου. Το θέμα που έχει επιλεγεί για το τρέχον σχολικό έτος είναι τα πορτραίτα.
Στις εβδομαδιαίες συγκεντρώσεις οι μαθητές είδαν φωτογραφίες διάσημων φωτογράφων, ήρθαν σε μια πρώτη επαφή με την τέχνη της φωτογραφίας και πάνω απ’ όλα φωτογράφισαν με χαρά και φαντασία.
Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων:
Ακαδημίας 50, στάση Μετρό Πανεπιστήμιο, τηλ.: 210 5284800


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.