Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Ο Δήμος Πετρούπολης έχει 7 (επτά) δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, που στεγάζονται σε μισθωμένους χώρους οι οποίοι φιλοξενούν 46Ο νήπια κάθε χρόνο τα οποία παρακολουθούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην εβδομάδα, από παιδίατρο. Επίσης στα νήπια προσφέρονται γεύματα ανάλογα των διατροφικών αναγκών τους.
Οι παιδικοί σταθμοί φιλοξενούν νήπια από την ηλικία των (2,5) ετών έως και την ηλικία των (4) ετών. (δηλ. παιδιά που γεννήθηκαν από το 1-1-2010 έως και 31-3-2012).
ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Το νήπιο πρέπει να είναι υγιές για να μπορεί να φιλοξενηθεί στο σταθμό με ασφάλεια, τόσο για τη δική του υγεία, όσο και των υπολοίπων νηπίων
Να έχει συμπληρώσει την απαιτούμενη ηλικία μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου (άνω των 2,5 ετών), και να έχει εκπαιδευτεί ώστε να μπορεί να αυτοεξυπηρετείται για την ατομική του υγιεινή.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Για 4η συνεχή χρονιά η δημοτική αρχή προτίθεται να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του Δήμου στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ «εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», που λειτουργούσε πολλά χρόνια πριν και δυστυχώς είχε μείνει ανεκμετάλλευτο τα προηγούμενα χρόνια. Σύμφωνα με το πρόγραμμα αυτό ο έλεγχος των δικαιολογητικών και η επιλογή των εγγραφέντων νηπίων διεξάγονται αποκλειστικά από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) κατά το μήνα Ιούλιο.
Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται στο διαδίκτυο τον μήνα Αύγουστο.
Όσες αιτήσεις δεν ικανοποιηθούν από την ΕΕΤΑΑ , και ενώ τα νήπια ήδη φοιτούν σε κάποιο δημοτικό παιδικό σταθμό , τα νήπια αυτά επανεγγράφονται απρόσκοπτα.
Μετά από τις δύο αυτές διαδικασίες και για όσες θέσεις μείνουν κενές, ο Δήμος προκηρύσσει νέο κύκλο αιτήσεων για αξιολόγηση, αυτή τη φορά για τους δημοσίους υπαλλήλους.
Αφού αξιολογηθούν και αυτές οι αιτήσεις, ξεκινά η φιλοξενία στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς όλων των επιλεγέντων νηπίων, στα μέσα Σεπτεμβρίου.
Έτσι λοιπόν για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία θα θέλατε να διευκρινίσετε, μπορείτε να απευθύνεστε στην υπηρεσία μας στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο, paidikoi@petroupoli.gov.gr, μέσω του οποίου θα λαμβάνετε και οποιαδήποτε πληροφορία αφορά την διαδικασία εγγραφών των παιδιών σας. Επίσης η ενημέρωση για τις προκηρύξεις και τις προθεσμίες θα αναρτώνται:
1.στο site του Δήμου Πετρούπολης www.petroupoli.gov.gr.
2. στο site της ΕΕΤΑΑ www.eetaa.gr


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.